Uthyrning av gästlägenheten

Med anledning av kriget i Ukraina har styrelsen beslutat att genom Stadsmissionens försorg låna ut gästlägenheten till ukrainska flyktingar i 6 mån, från den 1 juli 2022 till 31 december 2022. Vi har varit i kontakt med Stadsmissionen och de är mycket glada för detta. Vi har ställt som krav att det ska vara max 4 pers, icke-rökare och att inga husdjur ska förekomma.

Det som saknas för att detta ska kunna genomföras är att det finns möjlighet att laga mat i gästlägenheten. Vi behöver köpa in kokplatta och en kolfilterfläkt och se till att det finns kastrull och stekpanna samt sängkläder och handdukar. Stadsmissionen ordnar med praktiska detaljer ang uthyrningen och vi kommer att få träffa personerna som vi matchas med i förväg så att man kan känna att det känns rätt.

På städdagen den 14 maj tänkte vi att några kan kolla vad som fattas och sedan i juni kan vi tvätta täcken, kuddar och madrasskydd. Är det någon som vill skänka sängkläder, handdukar, kastrull, stekpanna, kokplatta eller kolfilerfläkt eller anmäla sig till att städa eller tvätta täcken mm inför uthyrningen så kan ni kontakta Heléne Engström, Fastlagsvägen 44, tel 070-743 86 75, som också är kontaktperson för frågor angående detta